hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

    Konyaaltında asfalt çalışmaları
    expand

    Konyaaltı'nda asfalt çalışmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, göreve geldikleri günden bu yana asfalt çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, ekiplerin Gökçam ve Çağlarca mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

    Konyaaltı Belediyesi yeni yollar açıyor, asfalt döküyor, yıpranmış asfaltı söküp yeniliyor. Bu çalışmalar hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde eş zamanlı sürdürülüyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gökçam Mahallesi Kocaorman yolunda ve Çağlarca Mahallesi Elmin mevkii 4451 Sokakta asfalt çalışmalarına başladı. Bununla birlikte Karatepe Mahallesi'nde de yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

    GÖKÇAM VE ÇAĞLARCA'YA ASFALT

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, göreve geldikleri 31 Mart tarihi itibarıyla bölgede asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Yıpranmış, konfordan uzak hale gelmiş asfaltları yenilediklerini ifade eden Başkan Semih Esen, yeni açtıkları yolları da asfaltlayarak bölge halkının kullanımına sunduklarını kaydetti. Semih Esen, bu çalışmaların aralıksız devam edeceğinin de altını çizdi.

    MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

    Gökçam Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarı, mahallelerinde Kocaorman ismiyle bilinen yolun asfalt çalışmalarına başlandığını, bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Başkan Semih Esen'in göreve geldiği günden bu yana hiçbir taleplerine olumsuz bakmadığını dile getiren Muhtar Sarı, bu anlamda da kendisine teşekkür ettiğini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow