hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'nda öğrenci yurdu için tam destek

    Konyaaltında öğrenci yurdu için tam destek
    expand

    Konyaaltı'nda öğrenci yurdu için tam destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Meclisi, belediyenin 200 kişilik Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu yaptırmasına ilişkin gündem maddesini oy birliğiyle kabul etti.
    Konyaaltı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in başkanlığında gerçekleştirildi. Konyaaltı Belediyesi Meclisi, 16 gündem maddesiyle toplandı. Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Elazığ'da meydana gelen depremin henüz yaraları sarılmamışken Van'da çığ, İstanbul'da uçak kazasıyla derinden sarsıldıklarını söyledi. Milletçe dayanışma içinde bu günlerin atlatılacağını dile getiren Başkan Esen, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.
    ÖĞRENCİ YURDUNA TAM DESTEK
    Molla Yusuf Mahallesi'nde yer alan 2064 metrekare büyüklüğündeki 20021 ada 2 parsel alan üzerine 200 kişilik Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu yapmak istediklerini belirten Başkan Esen, bu konuyla ilgili gündem maddesini oy birliğiyle kabul eden Meclise teşekkür etti. Semih Esen, “Çocuklarımız bu noktada büyük sıkıntı içinde. Önümüzdeki aylarda 200 kişilik yurt inşaatına başlayacağız. Kimi zaman üniversiteli kardeşlerimiz açmaza girip intihar etme noktasına kadar gelebiliyor. Bu nedenle de bu yatırıma öncelik verdik" diye konuştu.
    AK Parti Grup Sözcüsü Abdurahman Yılmaz da öğrencilere yönelik bu duyarlı yaklaşımı için Başkan Semih Esen'e teşekkür etti.
    Konyaaltı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisinde 16 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow