hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'nda okul çevreleri denetlendi

    Konyaaltında okul çevreleri denetlendi
    expand

    Konyaaltı'nda okul çevreleri denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevrelerindeki işyerleri ve servis araçlarına yönelik denetim yapıldı.

    İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesindeki okul çevreleri, yakınlarındaki park ve bahçeler başta narkotik suçlar olmak üzere, umuma açık yerler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonlar denetlendi.

    10 Okul çevresinde faaliyet gösteren 5 internet salonu, 1 iddia bayi, 2 büfe, 7 park/bahçede çocukların korunmasına yönelik okullar çevresinde yapılan denetim uygulamasında; 73 kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Uygulamada, yoklama kaçağı olduğu belirlenen bir kişi, tebligat yapılarak serbest bırakıldı. Ayrıca trafik yönünden 14 araç incelendi. Bir okul servisi sürücüsüne, aracın fenni muayenesi olmadığı gerekçesiyle 235 TL idari para cezası uygulanan denetimde, herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

     

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow