hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'nda tiyatro eğitimi

    Konyaaltında tiyatro eğitimi
    expand

    Konyaaltı'nda tiyatro eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, ilçeye tiyatro topluluğu kazandıracaklarını, bunun için oyuncu seçmelerini tamamladıklarını söyledi.

    Konyaaltı Belediyesi, Oda Orkestrası'ndan sonra şimdi de tiyatro akademisi kurmak için çalışmalara başladı. Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisinin oyuncu seçmeleri sonuçlandı. Genel Sanat Yönetmeni Haluk Cömert'in gözetiminde, tiyatro oyuncuları Özlem Gür Dokuyucu ve Dicle Alkan'ın yardımcılığında yapılan seçmelere katılan adaylar, drama, komedi, şarkı v şiir alanlarında hazırladıkları mini sinimi gerçekleştirdi. Bu sunumların neticesinde yapılan değerlendirme sonucunda başvuru yapan 237 kişiden 24'ü, Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisinde eğitim almaya hak kazandı.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ön elemeleri başarıyla geçen 24 ismin Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisinde eğitim çalışmalarına başlayacağını bildirdi. 2020 yılı haziran ayına kadar devam edecek olan eğitimlerin hafta için her gün 11.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacağını ifade eden Başkan Semih Esen, tiyatro derslerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin Konyaaltı Belediyesi Tiyatrosunun da kadrosunu oluşturacağını söyledi. İlk elemeleri başarıyla geçen isimleri tek tek tebrik ettiğini dile getiren Semih Esen, 23 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan eğitim döneminin öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow