hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaaltı'ndan Görele'de puan hesabı

    Konyaaltından Görelede puan hesabı
    expand

    Konyaaltı'ndan Görele'de puan hesabı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KONYAALTI Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda oynayacağı Görele Belediyesi maçından puanla dönmek istiyor.
    Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi 6'ncı hafta karşılaşmasında Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Görele Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Görele maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi, deplasmandan puan ile dönmek istiyor. Mavi Kelebekler, maç öncesi salonda yaptığı antrenmanda Cumhuriyet'in kuruluşunun 97'nci yılını kutladı. Sporcular, antrenman öncesi Türk Bayrağı açarak, Atatürk posteri ile poz verdi. Konyaaltı Belediyespor'da oynayan yabancı oyunculara Cumhuriyet'in önemi anlatıldı. Antrenmanda oyuncuların performansı ve hırsı, başantrenörü Birol Ünsal'ı sevindirdi.
    MAÇ PAZAR GÜNÜ
    Antrenör Birol Ünsal, Görele ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Ünsal, "Takımda oyuncularımız birbirlerini daha iyi tanıdı. Kazanmak için sahada elimizden geleni göstereceğiz. Oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor. İyi bir oyun ile puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi. 
    Konyaaltı Belediyesi-Görele Belediyesi karşılaşması 1 Kasım Pazar Günü saat 16.00'da Görele İlçe Spor Salonu'nda oynanacak. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow