hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köpeğin kalp atışını dinlediler

    Köpeğin kalp atışını dinlediler
    expand

    Köpeğin kalp atışını dinlediler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Gürsü Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, bir köpeğin kalp atışını dinlemenin heyecanını yaşadı.
    Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Minik öğrenciler, uzman personel eşliğinde rehabilitasyon merkezini gezerek, sokak hayvanları hakkında bilgi aldı. Kreş öğrencileri, yavru köpek ve kedileri severek, keyifli zaman geçirdi. Konyaaltı Belediyesi kreşinin minikleri ise ziyaretin sonunda bir sürprizle karşılaştı. Barınakta görevli veterinerler, öğrencilere stetoskop yardımıyla yavru bir köpeğin kalp atışını dinletti. Minik öğrenciler köpeğin kalp atışlarını dinlerken mutlulukları gözlerine yansıdı. Kreş öğrencileri Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde yanlarında getirdikleri mamaları, barınak görevlilerine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi.
    Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kreşlerde sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Başkan Esen, “Dünya Hayvanları Koruma Haftası'nda minik öğrencilerimiz barınağımızı gezdi. Öğrencilerimiz barınakta sokak hayvanlarımızın nasıl misafir edildiğini öğrenerek, kedi ve köpekleri sevdi. Hasta ve yaralı sokak hayvanlarını nasıl tedavi edildiğini öğrendi. Bu tür etkinliklerle çocuklarımıza küçük yaşta hayvan sevgisi kazandırmak istiyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow