hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Korkuteli'de kongre heyecanı

    AK Parti Korkutelide kongre heyecanı
    expand

    AK Parti Korkuteli'de kongre heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, ilçe kongresinin 23 Şubat Pazar günü yapılacağını belirterek, "7. Olağan Kongremizi ilçemize birçok hizmetleri olan gönül adamı, vefa adamı son başbakanımız Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

    AK Parti Korkuteli ilçesi 7'nci Olağan Kongresi pazar günü Recep Gürbüz Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Kongreye tek aday olarak katılacak mevcut başkan Kemal Sancaktar, ilçe binasında yönetim kurulu üyelerinin de katılıyla bir basın açıklaması düzenledi. Kemal Sancaktar, "Daima birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleni havasında gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde 7. Olağan Kongre sürecimiz 'Türkiye için inandığın yolda yürü' diyerek Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatıldı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için delege seçimleriyle başlayan sürecimiz; büyük kongre seçimimizle hayırlısı ile neticelenecektir. AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı olarak, delege seçimlerimizi bir süre önce sorunsuz bir şekilde tamamladık. 7. Olağan Kongremizi ilçemize birçok hizmetleri olan gönül adamı, vefa adamı son başbakanımız Binali Yıldırım'ın da katılımıyla gerçekleştireceğiz. Öncelikle kongremizin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

    Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında geçeceğine inandığını vurgulayan Kemal Sancaktar, "Bu davaya gönül veren insanlar olarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemize yönelik çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. 'Türkiye için inandığın yolda yürü' diyoruz. Çünkü biz 17 yıldan beri inandığımız yolda yürüyoruz. Bizi vazgeçirmeye çalıştılar, engellerle, krizlerle, yaptırımlarla, sınamalarla engellemeye kalkıştılar ama bunların hiçbirisi bizi inandığımız yoldan geri çevirmedi, bundan sonra da geri çevirmeyecek. Biz bir yandan mücadelemizi ederken bir yandan da bu milletin ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri yaptık, sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, alt yapıda ve her alanda her şeyi yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. 2023'e daha iyi hazırlanacağız, doğru bildiğimiz, inandığımız yolda yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow