hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Korkuteli'ne Sancaktar görevlendirildi

    AK Parti Korkuteline Sancaktar görevlendirildi
    expand

    AK Parti Korkuteli'ne Sancaktar görevlendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti İlçe Başkanlığına Kemal Sancaktar'ın getirildiğini belirterek, "Burada seçim sürecince partide koordinasyon sağlayacak ve seçim çalışmalarına devam edecek" dedi.

    AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Korkuteli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Taş, "Burada başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ülkemizin bekası için, bayrağımız ve vatanımız için, ülkemize, Korkuteli'mize, Antalya'mıza hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. AK Parti belediyeciliği birilerinin makam mevki edinme ve edindirme yeri, birilerinin makam mevki için partisine ihanet etme yeri değildir. Biz buna müsaade etmeyiz ve asla da böyle bir şey olmayacak" dedi.

    'CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA DİMDİK DURDUK'

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bu trenden inenler bir daha binemezler' dediğini aktaran Başkan Taş, "Cumhurbaşkanımız bugüne kadar geri adım atmadı. Dik durdu ve biz Cumhurbaşkanımızı dik durduğu için, diklenmeden mazlumların yanında olduğu için sevdik. Ülkesine, milletine hizmet ettiği için sevdik. Biz onun duruşunu, vatanına, milletine, bayrağına olan aşkını bildiğimiz için biz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durduk. Yaşadığımız süreçte biz hiçbir şey kaybetmedik. Allah'ın izniyle Korkuteli'nde hiçbir kaybımız yok. Milletimiz, bizim tabanımız, bu ittifakın neden yapıldığını, bu ittifakta amacın ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz birilerine makam ve mevki kurmak için bu ittifakı kurmadık. Bu ittifakın kuruluş amacı, vatana, millete, Korkuteli'ne ve Antalya'ya hizmet etmek. Hem Menderes Türel Başkanım, Büyükşehir Belediye Başkanı aday olurken de bunu düşündük. Aynı zamanda ilçelerde Ömer İşlek başkanımız aday olurken de bunu düşündük. Şahsi hesaplar, çıkarlar ve küçük hesaplar peşinde koşmadık ve hiçbir zaman da koşmayacağız" diye konuştu.

    İLÇE BAŞKANI SANCAKTAR

    Geçen günlerde istifa eden Mehmet Moğol'un yerine AK Parti İlçe Başkanlığına Kemal Sancaktar'ın getirildiğini kaydeden İbrahim Ethem Taş, şöyle dedi:

    "Genel merkezimizin ve bizim kararımız Kemal Sancaktar'dır. Burada seçim sürecince partide koordinasyon sağlayacak ve seçim çalışmalarına devam edecek. Bununla ilgili bir görevlendirme yapıldı. Yönetimle alakalı da bir çalışma yapılacak. Bunu Kemal başkanımızla istişare içerisinde yürüteceğiz. Burada yöneticilerimiz, önce görev yapan ilçe başkanlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız ile istişarelerimizi yapacağız. Ve burada devam eden, istifa etmeyen arkadaşlarımızla beraber yeni arkadaşlarımızı da alarak yeni yönetim oluşturmak üzere yolumuza devam edeceğiz. Ben burada istifa eden ilçe başkanımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow