hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den üyelere fidan kartı

    AK Partiden üyelere fidan kartı
    expand

    AK Parti'den üyelere fidan kartı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanlığı 'daha yeşil bir dünya' sloganıyla partiye yeni üye olanlara fidan kartı hediye etmeye başladı.
    AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı üye kayıt çalışmalarına yeni bir projeyle farklı bir boyut kazandırdı. Korkuteli teşkilatı tarafından hayata geçirilen projeyle üye kayıt çalışmaları sırasında, parti üyesi olmak isteyen her vatandaşa 'daha yeşil bir dünya' sloganıyla fidan kartı hediye edilmeye başlandı.
    AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, başlattıkları projenin belki de Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizdi. Genel merkez tarafından verilen üyelik hedeflerine ulaşmak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Sancaktar, "Biz Korkuteli teşkilatı olarak hem genel merkezimizden hem de il başkanlığımızdan gelen talimatlar doğrultusunda tüm ekibimizle, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle teşkilatları olmak üzere canla başla gayret ediyoruz. Önümüzde bir hedef var. Bu hedefin çok çok üzerine çıkmamız gerekiyor diye düşünüyoruz. Bu sebeple bir ilki başlatarak partimize yeni üyelik başvurusu yapan yol arkadaşlarımızın, bu kutlu günlerinde onlara bir hediye fidan vererek, Korkuteli'mizi yeşillendirelim, daha yaşanabilir bir Korkuteli'ne katkı sunalım istedik. Partimize üye olan her bir kardeşimizin doğaya katkısı olsun diye düşünerek başlattığımız projede elhamdülillah çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnşallah bu vesileyle yol arkadaşlığımız fidanların ağaca dönüşeceği gibi gün gün sağlamlaşacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow