hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Çokal'dan Korkuteli'ne ziyaret

    AK Partili Çokaldan Korkuteline ziyaret
    expand

    AK Parti'li Çokal'dan Korkuteli'ne ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, partisinin Korkuteli ilçe teşkilatını ziyaret etti.
    Parti binasında AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yöneticiler tarafından karşılanan Milletvekili Çokal'a İlçe Başkanı Sancaktar, buket takdim etti. Milletvekili Çokal ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti'ye geçtikten sonra tüm teşkilatları gezerek tanıştığını söyledi. Bugünkü durağının ise Korkuteli olduğunu belirten Çokal, sıcak karşılamalarından dolayı AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve parti üyelerine teşekkür etti.
    AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Sancaktar ise Çokal'a "Evinize, partinize hoş geldiniz" dedi. Çokal'ın salgın dolayısıyla ziyaretini ertelemek zorunda kaldığını ifade eden Sancaktar, "Pandemi döneminde vekilim gelmek istedi ama o dönem nasip olmadı. Bugüne nasipmiş. Ancak gönlünün her zaman bizimle Korkuteli ile olduğunu biliyoruz. Nasıl Sayın Bakanımızın, İl Başkanımızın, diğer milletvekillerimizin, diğer ağabeylerimizin, ablalarımızın peşinden gittiğimiz gibi bundan sonra da Tuba Hanım bizim ablamızdır. Korkuteli'mizin her zaman baş tacıdır. Her zaman burada bir evi vardır" diye konuştu.
    Ziyaretinde Milletvekili Tuba Vural Çokal'a, AK Parti Korkuteli Koordinatörü Muammer Ak eşlik etti. Ziyaretin ardından Milletvekili Çokal, Elmalı ilçesine de geçti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow