hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anaokulu öğrencileri itfaiyede

    Anaokulu öğrencileri itfaiyede
    expand

    Anaokulu öğrencileri itfaiyede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde anaokulu öğrencileri Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret etti.

    Özel bir anaokulu öğrencileri, öğretmenleri gözetiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İtfaiye İstasyonu'na ziyarette bulundu. Öğrenciler ziyarette itfaiye çalışanlarına çiçek verdi. İtfaiye yetkilileri tarafından öğrencilere itfaiye binası gezdirildi. İtfaiye personelleri tarafından minik ziyaretçilere yangın sırasında neler yapılması gerektiği anlatılarak, yangın durumunda derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramaları istendi. Ziyarette anaokulu öğrencilerine itfaiye aracında hortumla su sıkılması gösterildi. Miniklere itfaiye araçları ve ekipmanları tanıtılırken, itfaiye kıyafetleri hakkında da bilgi verildi.

    İtfaiye ekipleri, "İtfaiye, sadece yangına müdahale etmekle kalmaz zor durumda kalmış olan hayvanları da kurtarır. Yıkılan binalarda kalan insanların da yardımına itfaiyeciler koşar. Biz hayat kurtarmak için çalışan insanlarız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow