hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Araçlar bu kez süt için durduruldu

    Araçlar bu kez süt için durduruldu
    expand

    Araçlar bu kez süt için durduruldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Tarım ve Orman Müdürlüğü, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla Korkuteli-Antalya yolu Datköy uygulama noktasında sağanak yağmur altında polis ekipleriyle araçları durdurarak, sürücülere süt dağıttı.

    Korkuteli Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert ve personelin katılımıyla gerçekleşen süt dağıtımında polis ekipleri araçları durdurarak sürücülere ve yanında bulunanlara süt ikramında bulundu.

    Tarım ve Orman Müdürü Selda Sert, "Bugün 1 Haziran Dünya Süt Günü. Birleşmiş Milletler tarafından hazırlanan sütün insan sağlığı açısından önemine vurgu yapmak, süt tüketimini teşvik etmek ve sütün toplumsal ve ekonomik değeri üzerinde farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanmaya başlanmıştır. Bugün biz de Korkuteli Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak polis uygulama noktasında sürücülere süt dağıttık. Amacımız hem vatandaşlarımızı süt tüketimi konusunda teşvik etmiş olmak, bunların farkındalığı artırmış olacağız hem de ekonomik değeri konusunda farkındalık oluşturmaya çalışacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow