hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arasta Projesi esnafa anlatılıyor

    Arasta Projesi esnafa anlatılıyor
    expand

    Arasta Projesi esnafa anlatılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in en önemli seçim projelerinin başında gelen Arasta Projesi, Kentsel Dönüşüm Ofisinde Antkor yönetim kurulu başkanı Koray Doğanay tarafından esnafa tek tek anlatılıyor.

    Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından örnek kentsel dönüşüm projesi gösterilerek onaylanan Arasta Projesi görücüye çıktı.

    Antkor yönetim kurulu başkanı Koray Doğanay tarafından Kentsel Dönüşüm Ofisinde Arasta projesi esnaflara tek tek anlatılıyor.

    Başkan Ömer İşlek geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bürokratik işlemlerini bitirdiğimiz Arasta Projemiz'in son tasarımını Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un 'Kentsel dönüşüm projelerinde örnek proje' övgüsü ile onaylattık. Şehrimizin tarihine uygun, 12 ay boyunca gece 12'lere 1'lere kadar cıvıl cıvıl alışveriş imkanı sağlayacak, çevre il ve ilçelerden alışveriş ve sosyal yaşam alanı olarak tercih edilecek ve çok kısa sürede hummalı bir çalışmayla bitireceğimiz projemiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow