hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağlama kursuna yoğun ilgi

    Bağlama kursuna yoğun ilgi
    expand

    Bağlama kursuna yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan bağlama kursuna 25 kişi katıldı.
    Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 300 saatlik bağlama kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi bağlama usta öğreticisi ve mahalli sanatçı Samet Bozan'ın verdiği kursa 25 kişi katıldı.
    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, bu yıl kurs sayısında artış yaşandığını, talepler doğrultusunda kurs açtıklarını söyledi. Kurslara katılanların meslek sahibi olduklarını, bir taraftan da iş kurmaları halinde aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını aktaran Öznur Taşkan, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılan kurslara gösterilen ilginin fazla olması ve kursiyerlerin öğrenme azimleri bizlerin şevkini artırmaktadır. Talebin yoğun olması bizleri farklı alanlarda kurs açmaya yöneltmektedir. Vatandaşlarımızın talepleri ve 12 kişinin üzerinde olması halinde kurs açmamıza daha kolay olmaktadır" dedi.
    Bağlama usta öğreticisi ve mahalli sanatçı Samet Bozan da bağlama kursuna her yaştan kişilerin ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, önceliğin müziğin temel bilgilerini öğretmek ve kursiyerlere iyi şekilde bağlama çalmalarını sağlamak olduğunu kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow