hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Çavuşoğlu Korkuteli'de

    Bakan Çavuşoğlu Korkutelide
    expand

    Bakan Çavuşoğlu Korkuteli'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Korkuteli ilçesinde vatandaşla buluştu.
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Elmalı ilçesinde düzenlenen miting sonrası gece geç saatlerde Korkuteli'ne geçerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in seçim ofisinde vatandaşlara seslendi. 
    Kendisini geç saate kadar bekleyen kalabalığa teşekkür eden Bakan Çavuşoğlu, "Bugüne kadar Korkuteli'mize, Antalya'mıza verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Seçimlere birkaç gün kaldı. Sizler çok çalıştınız. AK Parti teşkilatları, ak kadınlarımız, ak gençlerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin teşkilatları ve Asenalarımız, ülkücü arkadaşlarımız birlikte çalışıyor. Cumhur İttifakı'nın önemini sizlere anlatmama gerek var mı? Bu seçim için kurulmadı ama bu seçim esasen Cumhur İttifakı'nın kuruluş amacına uygun ve o derece önemli, kritik seçim olacak. Biz bu ittifak içinde nefsi davranmadık. Hep beraber Cumhur İttifakı gereği Antalya'da büyükşehirde ve ilçelerde AK Parti'den ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi hep beraber destekledik. Sizler burada, biz Antalya'nın tüm ilçelerinde, tüm mahallelerinde fırsat buldukça çalıştık. Önümüzde üç gün kaldı. Korkuteli'mizde bu üç günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ömer İşlek kardeşimizin projelerini, Menderes Türel kardeşimizin projelerini anlatacaksınız" dedi.
    Korkuteli'ne doğalgazın geleceğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, "Biz bir söz verirsek, bu bir boş plak değildir. Bu söz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür. Cumhurbaşkanımız ve arkadaşları 17 senedir yapamayacaklarını vaat etmemiştir. Vaat ettiklerini de er ya da geç gerçekleştirmiştir. Cumhur İttifakı için vaat ettiklerimizi daha hızlı yerine getireceğiz. Doğalgazla ilgili etüt çalışmaları yapılıyor. Yol yapılıyor, her proje hayata geçerken önce inceleniyor, etüt ve proje sonra da hayata geçirme aşaması. Ömer İşlek kardeşimizin hazırlamış olduğu projeler de hedefine götürecektir. Biz bu projelerin arkasındayız. Ömer İşlek'in tüm projelerinin arkasında kardeşiniz Mevlüt Çavuşoğlu var. Ömer İşlek kardeşimizin arkasında tüm kabine olarak bizler varız. Projelerinin arkasında Devlet Bahçeli var. Ömer İşlek'in tüm projelerinin arkasında Cumhurbaşkanımız var. Ömer İşlek, Cumhur İttifakı'na uygun bir adaydır. Çalışkandır, girişkendir, insan ilişkileri güzeldir, mütevazidir adam gibi adamdır" diye konuştu.
    Cumhur İttifakı'nı kurarken hiçbir zaman ferdi davranmadıklarını vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, şöyle dedi:
    "Alanya benim ilçem olmasına rağmen Adem Murat Yücel kardeşimizi MHP'den aday gösterdik. Bazı yerlerde nefsi davrananlar olabilir. Mesela Korkuteli'de. Nefsi davrananlar bizden değildir. Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesine karşı çıkan, nefsi çıkan bizden değildir. Hep birlikte çalışacağız, Korkuteli'mizi hak ettiği yere getireceğiz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow