hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan İşlek'ten Milli Eğitim Müdürü Tak'a ziyaret

    Başkan İşlekten Milli Eğitim Müdürü Taka ziyaret
    expand

    Başkan İşlek'ten Milli Eğitim Müdürü Tak'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak'ı ziyaret etti. Başkan İşlek, ilçedeki 768 öğretmen için özel hazırlattığı hediyeleri Tak'a verdi.

    Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenleri unutmadı. Her yıl okulları ziyaret ederek öğretmenlere değişik hediyeler veren Başkan İşlek, bu yıl da geleneği bozmadı. Başkan İşlek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak'ı makamında ziyaret ederek özel günlerini kutladı.

    Pandemi nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullarda işi olan çok az sayıda öğretmenin bulunduğu ve böylesine sıkıntılı dönemde eğitime bir gün bile ara vermeden, fedakârca eğitimi aksatmadan devam ettiren öğretmenlere teşekkür eden Başkan İşlek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak'a, "Bir öğretmen eşi olarak değerli öğretmenlerimiz nezdinde bütün öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Geleceğe emanet etmiş olduğumuz çocuklarımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerimize özel olarak hazırladığımız ve üzerlerinde isimleri bulunan taşınabilir bellekleri sizlere takdim ediyoruz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak da ilçedeki 768 öğretmen adına anlamlı hediye için Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow