hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Taş'tan Başkan İşlek'e ziyaret

    Başkan Taştan Başkan İşleke ziyaret
    expand

    Başkan Taş'tan Başkan İşlek'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i ziyaret etti.

    AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, il başkan yardımcıları, Korkuteli koordinatörleri ve AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ile birlikte Korkuteli Belediye Başkanı seçilen Ömer Niyazi İşlek'e ziyarette bulundu. Başkan İşlek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve bir takım istişareler yapmak için geldiklerini söyleyen İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Korkuteli kararını verdi. Korkuteli'mizin Başkanı Ömer İşlek oldu. Biz de teşkilat olarak Ömer başkanımızın yanındayız. Bugün kendisiyle bir araya geldik. Korkuteli için neler yapabiliriz diyerek güne bismillah dedik. Korkuteli merkez ve diğer mahallelerimize verdiğimiz sözler var. İnşallah bakanlarımızla, milletvekillerimizle, cumhurbaşkanımız, genel başkanlarımızla birlikte en iyi hizmeti nasıl yapabiliriz istişarelerine başlamış olduk. İnşallah bizler AK Parti olarak, MHP olarak ne söz verdiysek tek tek tutacağız. Ömer başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Sadece Ömer başkanımız değil tüm Korkuteli kazandı. Korkuteli ilçemize hayırlı olsun diyoruz. Cumhur İttifakı'nın farkını tüm Korkutelili hemşehrilerimiz görecek" dedi.

    Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Ömer Niyazi İşlek de "Bu belediye Cumhur İttifakı'nın belediyesidir, MHP'nin ve AK Parti'nin belediyesidir. Onun bir üstünde 58 bin kişinin belediyesidir. Bu süreçte verilen emekler için AK Parti ve MHP'nin tüm kademelerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Haklarını helal etsinler. Artık yüzümüzü kara çıkartmadan, boynumuzu eğdirmeden Cumhur İttifakı nedir, hükümet nedir, iktidar nedir? Bunları inşallah hizmetlerimizle göstereceğiz. Biz daha önce iki ilçe başkanımızla birlikte şu kararı aldık. Grup toplantılarımıza seçilen ve seçilemeyen tüm meclis üyelerimiz katılacak. Seçilemeyen meclis üyelerimizin de bir reyi olacak. 25'e 25 birlikte götüreceğiz. İnşallah Korkuteli'nde ilkleri yapacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow