hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Türel Avdan'da vatandaşla buluştu

    Başkan Türel Avdanda vatandaşla buluştu
    expand

    Başkan Türel Avdan'da vatandaşla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ilçesine bağlı Avdan Mahallesi'nde vatandaşla bir araya geldi.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Menderes Türel, seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli'ne bağlı Avdan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Avdan Köy Konağı'nda gerçekleştirilen programa Cumhur İttifakı'nın Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ömer İşlek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol, meclis üyesi adayları ve bütün ilçe teşkilatları katıldı.

    Regaip Kandili'nin Korkuteli'ne ve bütün İslam alemine huzur, bereket ve sağlık getirmesi dileklerinde bulunulan akşamda söz alan Menderes Türel, "Allah dualarımızı kabul eylesin, çıktığımız bu yolda bizleri fitneden, fesattan uzak eylesin. Bugüne kadar Avdan bize hep güvendi, biz de Avdan'a mahcup olmamak için hep çalıştık. Torosların tepesinden sahillerimize kadar sizlerin sayesinde hizmeti götürdük. Biz bazı ideolojik siyaset yapanlar gibi yan gelip yatmadık. Cumhur İttifakımız ile bundan sonra Antalya'nın bütün ilçelerinde olduğu gibi Korkuteli'de Ömer İşlek kardeşimizle hizmete devam edeceğiz. Biz her zaman vatanını, milletini seven insanlarla kol kola olduk ve olacağız ama asla terörist sevicilerle ve terör örgütleriyle yan yana olanlarla kol kola olmadık. Bunu her zaman söyledim ve söyleyeceğim; 31 Mart'ta ben kazanırsam ne kadar sevineceksem Korkuteli'de Ömer İşlek kazandığında kendimden daha çok sevineceğim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Durmak yok yola devam'" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow