hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramda Korkuteli'de ulaşım ücretsiz

    Bayramda Korkutelide ulaşım ücretsiz
    expand

    Bayramda Korkuteli'de ulaşım ücretsiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ilçede bayram boyunca ulaşımının ücretsiz olacağını belirtirken, engelli vatandaşların ulaşımının da belediye tarafından sağlanacağını söyledi.

    Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Otogarı'nda basın toplantısı yaptı. Ulaşım Kooperatifi yetkilileriyle yapılan toplantıda konuşan Başkan Ömer Niyazi İşlek, "Kooperatif başkanlarımızla, üyelerimizle, şoförlerimizle, bayramdaki ulaşım konusunda fikir alışverişi yaptık. Bunun sonucunda da 19 ilçede bir ilki Korkuteli olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bayramın 1, 2 ve 3'üncü günlerinde, hem köylerimizde, hem şehir merkezimizdeki, tüm halkımıza ulaşım ücretsiz olacak. Korkuteli Belediyesi olarak biz destekleyeceğiz ulaşım sektöründeki arkadaşlarımızı. Onlar da halkımızdan ücret almayacak" dedi.

    ENGELLİLERE BAYRAM BOYUNCA HİZMET

    İlçede bayram boyunca tüm vatandaşların ulaşımının ücretsiz sağlanmasının yanı sıra engelli vatandaşların ulaşımının da belediye tarafından sağlanacağını vurgulayan Başkan İşlek, şöyle dedi:

    "Bayramın 1, 2 ve 3'üncü gününde Korkuteli Belediye'mizin 2 engelli aracı, engelli kardeşlerimiz için, sabah namazından gece yarılarına kadar olmak şartıyla 3 gün boyunca engellilere tahsis oldu. Bayram boyunca ulaşım talep eden engelli kardeşlerimiz belediyemizin 0242 643 60 11 numaralı telefonundan bizlere ulaşabilir. Kendi ailelerini, mezarlık ziyaretlerini, bayram ziyaretlerini yapmak isteyen ama imkanı olmayan ne kadar engelli vatandaşımız varsa, bu numarayı arasınlar, adreslerini versinler. Bir şoförümüz ve bir refakatçiyle evinden alınacak. Gitmek istediği yere bırakılacak. Yine istediği saatte evine bırakılacak. Bu bayramda elimizde olan 2 araç ile engellilerimize hizmet vermeye çalışacağız. Taleplerini daha önceden verdiğimiz telefona bildirirlerse, arkadaşlarımız da ulaşım konusunda daha sağlıklı programlama yapabileceklerdir. Talep eden her engelli vatandaşımıza da ulaşmaya çalışacaklardır. Ama sonraki bayramda inşallah engelsiz araçlarımız geliyor. Daha profesyonel ve daha konforlu anlamda. Araç sayımızı 4 veya 5 yapacağız. Köylerimizi de bu programa dahil edeceğiz. Seneye inşallah engelli vatandaşlarımız engelsiz hale gelecek."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow