hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükçetin yeniden başkan seçildi

    Büyükçetin yeniden başkan seçildi
    expand

    Büyükçetin yeniden başkan seçildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Ziraat Odası seçimlerinde mevcut başkan Musa Fikri Büyükçetin yeniden seçildi.

    Korkuteli Ziraat Odası'nın 5'inci olağan genel kurulu oda binasında yapıldı. Kongreye başkanlık divanının seçilmesi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu ibra edildi. Korkuteli Ziraat Odası faaliyet raporlarının okunmasının ardından 2019-2020 yılları tahmini bütçe görüşmesi onayladı. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

    Korkuteli Ziraat Odası'nda başkanlık seçimi için 3 aday yarıştı. Mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin ile adaylar Ömer Yıldırım ve Metin Tav seçim öncesinde konuşma yaparak hizmetleri ve projelerini anlattı.

    Daha sonra seçime geçildi. Yaklaşık 19 bin kayıtlı üyesi bulunan Korkuteli Ziraat Odası'nın 59 delegesinden 58'i oy kullandı. Oyların 47'sinin oyunu alan mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin tekrar başkan seçilirken, Ömer Yıldırım 9, Metin Tav 2 oy aldı.

    Başkan Musa Fikri Büyükçetin ile birlikte Korkuteli Ziraat Odası meclisine 21 kişi seçildi. Yapılan seçimin ardından 21 kişilik meclis üyeleri yönetimi belirlemek için yeniden sandık başına gitti. 21 kişinin oy sonucunda Korkuteli Ziraat Odasının yeni yönetimi de belirlendi.

    Tüm delegelere teşekkür konuşması yapan Musa Fikri Büyükçetin, "Dördüncü defa seçim kazandığımız için çok mutluyuz. Seçimlerimiz odamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Buraya kadar gelip bizleri destekleyen kongremize misafir olan tüm katılımcılarımıza ayrıca tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow