hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den Korkuteli'de gıda yardımı

    Büyükşehirden Korkutelide gıda yardımı
    expand

    Büyükşehir'den Korkuteli'de gıda yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya devam ediyor. ATASEM Müdürlüğünde toplanan yardım kolileri, Korkuteli'de adreslere teslim edildi.

    Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Korkuteli'de ihtiyaç sahiplerine şefkat elini uzatmaya devam ediyor. ATASEM Korkuteli Şubesi'nde özenle hazırlanan gıda yardımları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

    ATASEM Korkuteli Şubesi Bağış Kabul Merkezi'nden mahallelere dağıtım için çıkan ekipler, gıda paket ve poşetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin zor günlerinde kendilerine verdiği destek için teşekkür eden ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bir an önce sağlıklı günlerin gelmesini diledi.

    Koronavirüs tedbirleri sonrası gıda talebinde bulunan birçok aileye gıda yardımı yapıldı. Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

    Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve 0242 643 49 55 numaralı telefon üzerinden talepte bulunan vatandaşlara, incelemesi yapıldıktan sonra bekletmeden yardım yapılıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow