hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dekoratif tablo yapım kursu

    Dekoratif tablo yapım kursu
    expand

    Dekoratif tablo yapım kursu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde açılan dekoratif tablo yapım kursu yoğun ilgi gördü. 328 saat sürecek olan kursa 13 kursiyer katıldı.
    Korkuteli Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde meslek edindirmek, istihdam oluşturmak ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla açılan meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor. Kurs öğretmeni Maide Dai Zengin tarafından açılan dekoratif tablo yapım kursu devam ediyor. 328 saat sürecek olan kursa 13 kursiyer katılıyor. Kursiyer el becerisi kazandığı kesme yapıştırma tekniğiyle tablo yapımında üç boyutlu olarak yapılan bir dekoratif tablo için 5 tablo resim kullandı.
    Kurs öğretmeni Maide Dai Zengin, kursiyerlerin çok zahmetli ve sabır isteyen bir çalışma içinde bulundukları, güzel tabloları üç boyutlu olarak yapma becerisi gösterdiklerini belirterek, unutulmaya yüz tutmuş bir sanatı öğrenmek ve ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kursa katıldıklarını kaydetti. Kursiyerlerin zaman içinde kendilerini geliştireceklerine inandığını vurgulayan Zengin, "Zamanla kendimizi de geliştirip ileriye dönük iş imkanı bulmayı da umuyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow