hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    En yaşlı babaya ziyaret

    En yaşlı babaya ziyaret
    expand

    En yaşlı babaya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Babalar Günü kapsamında Korkuteli'nin en yaşlı babası 103 yaşındaki Mehmet Karaağaçlı'yı ziyaret etti.

    Korkuteli'ne bağlı Manay Mahallesi'nde oturan Mehmet Karaağaçlı'yı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Karaağaçlı'nın elini öpüp, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı ziyarette, Mehmet Karaağaçlı'nın çocukları ve torunları da hazır bulundu.

    AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Babalarımız karşılıksız özverinin simgesidir. Değerli büyüğümüz Mehmet Karaağaçlı'nın nezdinde başta şehit babaları olmak üzere en kıymetli sığınağımız olan gölgesinde güvenle yaşadığımız tüm babaların bu önemli ve anlamlı gününü kutluyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

    Mehmet Karaağaçlı da "Değerli başkanımızın bu önemli günde bizleri hatırlayıp, ziyaret etmesinden hem büyük mutluluk hem de büyük gurur duydum. Kendisinin bizleri hatırlayıp, büyüklere değer vermesine çok teşekkür ediyorum. Bugün aldığım en güzel hediye başkanımızın ziyareti oldu. Ben de kendisinin Babalar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow