hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacıcaferoğlu, Korkuteli'de öğrencilerle buluştu

    Hacıcaferoğlu, Korkutelide öğrencilerle buluştu
    expand

    Hacıcaferoğlu, Korkuteli'de öğrencilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen 'Kariyer Söyleşileri'ne katıldı. Hem akademik hem bürokratik tecrübeler kazandığını ve bunlardan gençlerin yararlanmasını hedeflediğini söyleyen Hacıcaferoğlu, bakanlık bünyesinde yapılan çalışmaları öğrencilere anlattı.

    Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ağırladı. Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan'ın kapı komşusu ve okul arkadaşı olan Burhanettin Hacıcaferoğlu, 'Kariyer Günleri' için öğrencilerle sohbet etti.

    Hem akademik hem bürokratik tecrübelerinden gençlerin yararlanmasını hedeflediğini söyleyen Hacıcaferoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yapılan çalışmalardan bahsetti. Hacıcaferoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) hem yurt hem de spor faaliyetlerini yürüttüğünü belirterek, “Gençleri ilgilendiren birçok faaliyetimiz bulunuyor. Antalya İl Müdürlüğü olarak sizlerin yararlanabileceği birçok faaliyetimiz var. Farklı temalı gençlik kamplarımızdan yararlanabileceğiniz gibi değişik projeler sunarak destek de alabilirsiniz. Bakanlığımızın web adresini ziyaret ederek duyuruları takip ediniz" dedi.

    Korkuteli'nde de farklı spor dallarında gençlere yönelik eğitim verdiklerini ifade eden İl Müdürü Hacıcaferoğlu, Antalyaspor'un ilk ev sahibi Sivasspor maçına talebe göre belirli sayıda öğrenciyi götürebileceklerini belirtti.

    Burhanettin Hacıcaferoğlu, ayrıca Alanya'da gençlik merkezine adı verilen 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun annesi Zehra, babası Osman Ağaroğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından gönderilen şilti verdi.

    Söyleşi sonrasında Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faik Ardahan, Burhanettin Hacıcaferoğlu'na günün anısına bir hediye verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow