hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harçlıklarını depremzedelere bağışladı

    Harçlıklarını depremzedelere bağışladı
    expand

    Harçlıklarını depremzedelere bağışladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 8 yaşındaki Ramazan Berkay Topcan, kumbarasında biriktirdiği harçlıkları depremzedeler için bağışladı.

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen yardım kampanyasına Korkuteli'ne bağlı Dereköy Mahallesi'nde yaşayan Ramazan Berkay Topcan, kumbarasında biriktirdiği harçlıkları bağışlayarak destek oldu. İlkokul 3. sınıf öğrencisi olan Topcan, harçlıklarını ulaştırması için Korkuteli İlçe Müftüsü ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Korkuteli Şube Başkanı Mustafa Kızmaz'a teslim etti.

    Topcan, "Yaz Kur'an kursunda okurken, camimizin imamı Abdulbaki Özkan hocam bize yardımlaşmanın, iyilik yapmanın ve en sevdiğimiz şeylerden sadaka vermemiz gerektiğinin önemini anlatmıştı. Ben de çok severek biriktirdiğim harçlıklarımı özellikle depremde yetim kalan arkadaşlarım için vermek istedim" dedi.

    Topcan'ın örnek davranışının kendilerini duygulandırdığını aktaran İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, yaptığı bağışı en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağının sözünü verdi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow