hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmecikliler Derneği'nden ziyaretler

    İmecikliler Derneğinden ziyaretler
    expand

    İmecikliler Derneği'nden ziyaretler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- İMECİKLİLER Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Armutlu ve dernek yönetimi, Kaymakam Ömer Çimşit ve Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ile siyasi parti temsilcileriyle ilçedeki esnafları ziyaret etti.
    İlk olarak Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'i ziyaret eden İmecikliler Dernek Başkanı Ali Armutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Çimşit'e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çimşit, "Korkuteli'nin örf ve adetlerini yayla şenlikleriyle yaşatıyorsunuz. Değerlerinizi, örfünüzü ve kültürünüzü koruduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Kültürünüze sahip çıkmanız çok güzel. Korkuteli Kaymakamlığı olarak, her zaman yanındayız" dedi.
    Dernek Başkanı Ali Armut, Kaymakam Çimşit'e atkı ve bal ikram etti.
    Dernek yönetimi daha sonra Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Armutlu, 19 Nisan tarihinde İmecik'te gerçekleşecek olan Hıdırellez ve okutulacak olan mevlid-i şerif için Belediye Başkanı Ömer İşlek'i davet etti.
    Başkan İşlek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Derneğin düzenleyeceği etkinliklere katılmayı umut ediyoruz. Korkuteli Belediyesi olarak her zaman yanınızdayım. Yayla şenliği yapacağınız zaman yine birlik içinde görüşerek yapalım" diye konuştu.
    Dernek Başkanı Armutlu, Başkan İşlek'e de atkı ve bal ikram etti.
    İmecikliler Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Armutlu ve dernek yönetimi daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Medine Yapılmışev ile İmecikli esnafları da ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow