hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşlek, İrban ve Kara oylarını kullandı

    İşlek, İrban ve Kara oylarını kullandı
    expand

    İşlek, İrban ve Kara oylarını kullandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı MHP'li Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Ali İrban ile Millet İttifakı Belediye Başkan adayı İYİ Partili Halil Kara oylarını kullandı.

    Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı MHP'li Ömer Niyazi İşlek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Yeni Mahalle Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi 1144 nolu sandıkta oyunu kullandı. Ömer İşlek, "İlçemizde yoğun bir çalışmanın sonucunu bugün alacağız. Neticelerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Şölen havası içerisinde bir kampanya yaşadık. Projelerimizi anlattık, kabul gördü, güzel bir teveccüh vardı. Neticelerinin güzel olacağına inanıyorum. Korkuteli olarak bugün akşam güzel bir netice elde edeceğiz. Nisan ayından itibaren ilimize yeni bir dönem başlayacak. Hizmet dönemi başlayacak, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

    İRBAN: HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

    Korkuteli Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hasan Ali İrban oyunu Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi'nde, eşi Gülsüm, çocukları Mustafa Yılmaz, Kotku ve Sıdıka Sidelya ile birlikte 1141 numaralı sandıkta kulandı. Hasan Ali İrban, "Öncelikle şahsımıza, ailemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Korkuteli'de kampanyalarımız sükunet içerisinde geçti ve inşallah bugün seçimin ve akşam seçimden sonrasının da sükunetli bir şekilde neticelenmesini diliyorum. 3 adayımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

    HALİL KARA: DEMOKRASİ KAZANSIN

    Millet İttifakı Belediye Başkan adayı İYİ Partili Halil Kara oyunu Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi 1079 numaralı sandıkta ailesiyle birlikte kullandı. Kara'ya eşi Hatice Kara ve oğlu İsmet Kara eşlik etti. Halil Kara, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını dilerken, "Gece gündüz demeden 5 Ocak'tan beri 58 mahallede çalıştık. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Demokrasi kazansın, hayırlısı Allah'ın ve milletin desteğiyle olacaktır. Bütün adaylara başarılar diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow