hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti Korkuteli'de toplu istifa

    İYİ Parti Korkutelide toplu istifa
    expand

    İYİ Parti Korkuteli'de toplu istifa

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçe başkan adaylarından Mehmet Taş ve beraberindekiler düzenledikleri toplantıda partiden istifa ettiklerini duyurdu. Mehmet Taş, "Elimizde imzaları bulunan 137 kişiyi temsilen 30 kişi burada hazır bulunmuştur" dedi.

    İYİ Parti Korkuteli ilçe başkan adaylarından Mehmet Taş, düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti Korkuteli'den 137 kişinin topluca istifa ettiğini duyurdu. Mehmet Taş, "İYİ Parti ilçe teşkilatı seçim sürecinde yaşanan sıkıntılar tüm kamuoyunun malumudur. Yüreğimizde vatan, iman ve bayrak sevgisiyle çıkmış olduğumuz bu yolda hiçbir çıkar, menfaat ve koltuk sevdamız olmadı. Buna rağmen demokratik hakkımızı kullanıp, ülkücülüğüne inandığım dava arkadaşlarım ile çıktığımız ilçe başkanlığı seçimlerinde il teşkilatının da içinde bulunduğu kirli bir oyuna getirildik. Bu süreçte verilmiş sözlerin, yapılan anlaşmaların hiçbir şey ifade etmediğini ve haklı davamızın İYİ Parti içerisindeki hiçbir yetkili mecra tarafından gale alınmadığını üzülerek gördük" dedi.

    Korkuteli ilçe kongresinin üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen kirli oyunun sümen altı edilmeye çalışıldığını savunan Mehmet Taş, "Üzüntümüz Korkuteli teşkilatı içerisindeki tarafsız durması gereken kişilerin tarafsız olmaması ve bunca insanın tasfiye edilmesine ses çıkarmamasından kaynaklanmaktadır. Geçmişte Ülkü Ocakları başkanlığı yapmış olmam ve dava arkadaşlarımın ülkücü duruştan taviz vermemeleri bu kirli oyunun oynanmasının en büyük nedeni olarak görmekteyiz. Genelden yerele kadar İYİ Parti içerisindeki ülkücü kadroların ve duruşun tasfiye edildiğini üzülerek gördük, görüyorsunuz. Tüm bu yaşananların neticesinde ekibimizle yaptığımız istişareler sonucunda toplu olarak istifa etmeye karar verdik. Elimizde imzaları bulunan 137 kişiyi temsilen 30 kişi burada hazır bulunmuştur. Bizim kişiler üzerinden bir sıkıntımız yoktur. Aldığımız ülkücü terbiyeye göre bizler dava için siyaset yaparız. Korkuteli özelinde İYİ Parti'nin dava olarak değil, arka planda şahıslar ve o şahısların gelecek planlarının olduğunu ve bunun davanın önüne geçtiğini görmüş bulunmaktayız. Bu bir bitiş değil yeniden diriliştir. Haklı olarak her zaman hakkın yanında olacağız.

    Kamuoyuna duyurulur" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow