hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti'de Tınkaz güven tazeledi

    İYİ Partide Tınkaz güven tazeledi
    expand

    İYİ Parti'de Tınkaz güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- İYİ PARTİ Korkuteli İlçe Teşkilatının 1'inci olağan kongresinde tek listeyle seçime giren mevcut başkan Cemal Tınkaz güven tazeledi.

    İYİ Parti Korkuteli İlçe 1'inci olağan genel kurul toplantısı tamamlandı. Belediye düğün salonunda gerçekleşen kongreye İYİ Parti Antalya milletvekilleri Feridun Bahşi, Hasan Subaşı, Antalya İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavçuk, Şükriye Karaben, CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçe başkanları ile partililer katıldı.

    Kongreye tek listeyle katılan mevcut başkan Cemal Tınkaz, yeniden seçildi. Cemal Tınkaz'ın yönetimi Durmuş Ilgar, Kemal Bardak, İsmet Kara, Fatih Öztepe, Nutuya Aksoy, Fatma Tığrak, Mehmet Güler, Şerife Cerit, Âlime Tıraş, Hasan Kır, Ayhan Yılmaz, Ali Tonkal, Cafer Avcı, İbrahim Mutlutürk, Meltem Çobanoğlu, Hasan Yıldırım, Mehmet Karaca, Selda Yavuz, Zeki Yaman, Sadi Çetin, Salim Uysal, Hamza Cunduz, Ayla Karakoca, Erkan Topcan, Mehmet Yurt, İbrahim Sarıcan'dan oluştu.

    İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, "İl başkanlığımız tarafından belirlenen yüzde 10 kotamızı doldurarak Antalya'da il delege seçimine giden ilçe olmak bizlere ayrı bir gurur vermektedir. Bilindiği üzere geçen yıl yerel bir seçim geçirdik. Bu seçimde her ne kadar istediğimiz sonuçları alamasak da seçimin gerektiği her şeyi mevcut yönetimimiz meclis üyelerimiz belediye başkan adayımız ile 58 mahallede çalmadık kapı bırakmadık. Çok çalıştık, çok çabaladık ama belediyeyi kazanamadık. Seçimler kaybedildiği gün kazanılır. Korkuteli İYİ Parti ailesi olarak çok çalışacağız, en gencinden en yaşlımıza kadar partimizi en güzel yerlere getireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow