hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Çimşit: 11 vakadan 5'i iyileşti

    Kaymakam Çimşit: 11 vakadan 5i iyileşti
    expand

    Kaymakam Çimşit: 11 vakadan 5'i iyileşti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçede koronavirüs tespiti yapılan 11 vakadan 5'inin iyileştiğini söyledi.

    Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, ilçedeki Covid-19 vakaları ile ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Kaymakam Ömer Çimşit, "11 pozitiften 5 tanesi negatifleşti, 3'ü taburcu ve diğer 2'si de taburcu edilecek. An itibariyle pozitif olan 6 kişiden 2'si tedaviyi tamamladı ama karantina altındaki evinde takipleri sürdürülüyor. 3'ünün Korkuteli Devlet Hastanesi'nde takipleri sürüyor, genel durumları çok iyi. 1 vakamız Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakımda izleniyordu, o da yoğun bakımdan dün itibariyle çıkarıldı. Genel durumu da iyi, tomografisi ve PCR incelemeleriyle takip ediliyor.

    Ayrıca ilçemizde şu anda, ülkemizin çeşitli yerlerinde hasta olarak takip edilenlerin temaslısı olduğu Sağlık Bakanlığınca ilçe sağlık müdürlüğümüze bildirilen 85 adet temaslı ile il dışından girişleri nedeniyle izolasyon sürecine giren 381 kişinin filyasyonları yapılıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow