hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Tanrıkulu'ndan Korkuteli'ne ziyaret

    Kaymakam Tanrıkulundan Korkuteline ziyaret
    expand

    Kaymakam Tanrıkulu'ndan Korkuteli'ne ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- BUCAK Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

    Korkuteli'de daha önce görev yapan ve halihazırda Bucak Kaymakamlığı görevini yürüten Erol Tanrıkulu, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'i makamında ziyaret etti.

    Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Ömer Çimşit, "Bizler devletin birer bireyleri olarak ilçelerimizin gelişimi için fikir alışverişlerinde bulunuruz. Bu doğrultuda meslektaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. İlçemizde daha önce görev yapmış olan kaymakam arkadaşımız Erol Tanrıkulu, ilçemize gelerek şahsımı ziyaret etmesi bizi onore etti. Kendilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu da "Geçmiş yıllarda görev yaptığım Korkuteli'ni tekrar ziyaret ederek kaymakam arkadaşımız Ömer Çimşit'i makamında ziyaret ettim. İlçelerde yapılan çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu ve meslektaş dayanışmasının önemine değindi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow