hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakamdan şehit ailelerine ziyaret

    Kaymakamdan şehit ailelerine ziyaret
    expand

    Kaymakamdan şehit ailelerine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit ve beraberindeki heyet şehit ailelerini ziyaret etti.
    Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Caner Çiçek ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Saliha Şahin ile ilçede bulunan 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun ailesi Zehra- Osman Ağaroğlu ile 1997 yılında Siirt'te şehit olan Semih Aldemir'in Sülekler Mahallesi'nde oturan ailesi Şadiye- Hüseyin Aldemir'i evlerinde ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
    Kaymakam Ömer Çimşit, "Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla fedakârlıkların en büyüğü vatan uğrunda can veren şehitlerimizin ailelerini ziyaret etmek istedik. Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler sizlersiniz. Bizler de bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmayı kendimize şiar edindik. Kapımız sizlere 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacaktır. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza güç, kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
    Şehit aileleri de Kaymakam Çimşit ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.
    İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri de ilçede ve mahallelerde bulunan şehit ailelerine ziyarette bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow