hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli Arasta projesi onaylandı

    Korkuteli Arasta projesi onaylandı
    expand

    Korkuteli Arasta projesi onaylandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

    Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in en önemli seçim projelerinin başında gelen Arasta Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından örnek kentsel dönüşüm projesi gösterilerek onaylandı. Başkan Ömer İşlek sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Bürokratik işlemlerini bitirdiğimiz Arasta Proje'mizin son tasarımını Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un 'Kentsel dönüşüm projelerinde örnek proje' övgüsüyle onaylattık. Şehrimizin tarihine uygun, 12 ay boyunca gece 12'lere 1'lere kadar cıvıl cıvıl alışveriş imkanı sağlayacak, çevre il ve ilçelerden alışveriş ve sosyal yaşam alanı olarak tercih edilecek ve çok kısa sürede hummalı bir çalışmayla bitireceğimiz projemiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

    Bu projenin çocuklar ve gençlerin geleceğiyle ilgili olduğunu aktaran Başkan İşlek, "Bu proje tasarımı, bundan sonra ilçemize yapılacak binaların örnek projesi. Bu proje ile birlikte biz kazanacağız. Çok kıymetli 182 hak sahibi hemşehrim; Covid-19 virüsü tedbirlerinden dolayı maalesef toplu olarak bir sunum ve toplantı yapamayacağız. Dolayısıyla genelge tedbirlerine uyarak maske, mesafe ve hijyen kuralları ile 09 Aralık 2020 Çarşamba gününden itibaren her gün sabah saat 10:00 akşam üstü 16:00 arasında Arasta Çarşımızda bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi'mizde görüşmeler yapmak üzere sizleri bekliyor olacağız. Tüm hak sahiplerimize ayrıntılı ve detaylı bilgileri belediye şirketimiz ANTKOR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Koray Doğanay ve Kentsel Dönüşüm Ofisi yetkili personelimiz verecekler ve sizlerle görüşmelere başlayacaklar" ifadelerine yer verdi.

    182 hak sahibine ayrıca telefonla ulaşıp bilgi verecek ve Kentsel Dönüşüm Ofisi'ni davet edeceklerini vurgulayan Başkan Ömer Niyazi İşlek, şöyle devam etti:

    "Öncelikle Korkuteli'nin değişimi yolunda beraberce yürüdüğümüz siz değerli hemşehrilerime, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Antalya Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan'a, Cumhur İttifakı vekillerimiz Sayın Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Tuğba Vural Çokal ve Sena Nur Çelik'e, MHP Antalya İl Başkanım Sayın Hilmi Durgun'a, AK Parti İl Başkanı Sayın İbrahim Ethem Taş'a, MHP Korkuteli İlçe Başkanım Medine Yapılmışev ve yönetimine, AK Parti İlçe Başkanımız Kemal Sancaktar ve yönetimine, her daim belediye meclisinde Korkuteli için destek veren tüm meclis üyelerimize, 10 aydır bu proje için çalıştığımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın tüm bürokratlarına, manevi desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Ömer Çimşit Beyefendiye, il ve ilçe bürokrasimize, gece gündüz bu proje ile dertlenen belediyemizin ve şirketimizin her kademesindeki çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Takdir sizin hüküm Allah'ındır.

    Az laf, çok iş."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow