hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli hazırlık maçını kaybetti

    Korkuteli hazırlık maçını kaybetti
    expand

    Korkuteli hazırlık maçını kaybetti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyespor hafta sonu oynayacağı Konaklı Spor maçı öncesinde Antalyaspor U-19 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 4-2 kaybetti.
    Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve zirve yarışını sürdüren Korkuteli Belediyespor, Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda Antalyaspor U19 takımıyla hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Antalyaspor U19 takımı 4-2 kazandı.
    Korkuteli Belediyespor Antrenörü Bayram Kutlu takımdaki bütün oyunculara şans verdi. Müsabakada Korkuteli Belediyesporlu futbolcuların performansı beğenildi. Hafta sonu oynanacak lig maçı öncesinde takımın tüm oyuncularını izleyen teknik heyet, maçta sakatlık olmamasına sevindi.
    Antrenör Bayram Kutlu, "Hazırlık maçı için bizleri kırmayarak gelen Antalyaspor yönetimine, U-19 takım Antrenörü Mehmet Uğurlu'ya teşekkür ediyoruz. Güzel bir maç oldu. Bu tür maçlar takımların son durumlarının ortaya çıkması bakımından önemlidir. Takımımız her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Şu an ligde de zirve yarışımız sürüyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow