hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli, Lara'yı yendi

    Korkuteli, Larayı yendi
    expand

    Korkuteli, Lara'yı yendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör Lig'de Korkuteli Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Laraspor'u 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

    Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Kemal Ögen, Cem Mustafa Akpınar, Ogün Karabulut hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, sanatçı Ahmet Şafak, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti başkanları ve kalabalık bir taraftar grubu takip etti. Maç, Korkuteli Belediyespor'un vuruşuyla başladı. Maçın henüz 35'inci saniyesinde Laraspor Ömer Susuz ile 1-0 öne geçti. Korkuteli Belediyespor 36'ncı dakikada Mustafa Soytaş ile durumu eşitledi: 1-1. İlk yarı 1-1 sona erdi.

    İkinci yarıda da atak futbola devam Korkuteli Belediyespor, 57'nci dakikada Volkan Bucaklı ile durumu 2-1 yaptı. Ataklarını attıran Korkuteli Belediyespor 85'inci dakikada Ertuğrul Keleş ile durumu 3-1'e getirdi. 90+3'üncü dakikada Laraspor Ömer Susuz'un penaltı golüyle farkı 1'e indirdi: 3-2. Karşılaşma da Korkuteli Belediyespor'un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

    Bu sonuçla Korkuteli Belediyespor puanını 35'e çıkartırken, Laraspor 18 puanda kaldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow