hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli, lider Nevşehir'i yendi

    Korkuteli, lider Nevşehiri yendi
    expand

    Korkuteli, lider Nevşehir'i yendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- VOLEYBOL Erkekler 2'nci Lig 3'üncü Grup'ta yer alan Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol takımı, erteleme maçında lider Nevşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Korkuteli Belediyespor, aldığı galibiyetle ikinciliğe yükseldi.
    Korkuteli Recep Gürbüz Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın birinci setine etkili başlayan Korkuteli Belediyespor, Nevşehir Belediyespor'un oyun kurmasını engelledi. Etkili servislerle seti 25-16 kazanan Korkuteli, 1-0 öne geçti. İkinci set karşılıklı ataklarla geçti. Nevşehir Belediyespor, çekişmeli geçen seti 25-17 kazanarak skoru eşitledi: 1-1. Üçüncü sette Korkuteli Belediyespor, iyi oyunu ile seti 25-14 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Dördüncü sette Korkuteli Belediyespor'un vasat oyununa karşın iyi bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor seti 25-19 kazandı ve skoru 2-2 yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan tie-break setinde az hata yapan Korkuteli Belediyespor, seti 15-12 kazanarak müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.
    Korkuteli Belediyespor aldığı 2 puan ile puanı 12'ye yükseltirken, Nevşehir Belediyespor ise 13 puan ile liderliğini sürdürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow