hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli meclisi son kez toplandı

    Korkuteli meclisi son kez toplandı
    expand

    Korkuteli meclisi son kez toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyesi'nde 2014-2019 döneminin son meclis toplantısı yapıldı.

    Korkuteli Belediyesi'nde dönemin son meclisi olan mart ayı toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'ın yönettiği oturumda duygusal anlar yaşanırken, meclis üyeleri helallik isteyerek yeni seçilecek olan belediye başkanına ve meclis üyelerine başarı diledi.

    Başkan Hasan Ali İrban, güzel bir 5 yıl geçirdiklerini belirterek, "2014 yılından bu yana görev yaptığımız Korkuteli Belediye meclisinde her bir üye Korkuteli'ne hizmet etmek için canla başla çalıştı. Korkuteli'ne 5 yıldır hizmetleri hep birlikte getirdik. Aramızda ufak tefek gerginlikler yaşansa da her zaman tatlıya bağlandı. Önümüzdeki seçimler için aramızda yeniden meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımız var. 2 tane de belediye başkan adayımız var. Herkese başarılar diliyorum. Korkuteli için kim hayırlı olacaksa Rabbim onlara seçilmeyi nasip etsin. 5 yıldır aldığımız kararlar ekseriyetle oybirliğiyle olmuştur. Bunun sağlanmasında ve hizmetler için bilgilenmemiz için canla başla çalışan komisyon üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

    Grup sözcülerinin de konuşmalarının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısı sonrası Başkan Hasan Ali İrban, yaptıkları hizmetlerden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, hediye seti takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow