hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli protokolü ve muhtarlar buluştu

    Korkuteli protokolü ve muhtarlar buluştu
    expand

    Korkuteli protokolü ve muhtarlar buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçe protokolü ve muhtarlar, Korkuteli Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

    Korkuteli Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen birlik ve beraberlik yemeği ve ardından düzenlenen istişare toplantısı ilçedeki bir otelde gerçekleşti. Toplantıya Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer İşlek, İlçe Emniyet Müdürü Caner Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu, meclis üyeleri İsmet Senekçi, Ayşe Gül Pınar, Abdurrahman Caran ve Süleyman Uğurlu ile bir önceki muhtarlar ve yeni seçilen muhtarlar katıldı.

    Korkuteli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu, "İdlib'de şehit olan kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Burada Muhtarlar Derneği olarak toplanmamızın amacı, geçmiş dönem muhtarlarımız, şimdiki mevcut muhtarlarımız, Kaymakamımız, belediye başkanımız, siyasi partilerimizin başkanları, karakol komutanımız, emniyet müdürümüz hep birlik ve beraberliğimizi göstermek için yemek düzenledik. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah bugünlerimizi aratmasın Allah vatanımızın, milletimizin, askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

    Kaymakam Ömer Çimşit, "Şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Milletimize sabır ve baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine sabırlar, metanetler diliyorum. Sizlerin görüş ve kanaatleri bizim için çok önemli. Vatandaşın bir derdi olduğu zaman ilk gittiği kişi sizlersiniz. Demokrasinin ilk ayağı sizlersiniz. Vatandaşın derdini en iyi bilen dinleyen olarak sizlerin yeri ayrı. Kamu kurumlarımız sizinle her zaman koordineli şekilde çalışmak zorunda. Böylece hem kamu kurumlarımız hem de sizler başarılı olursunuz. Elimizden geldiğince mahallelerimizde vatandaşlarımızı dinlemeye çalışıyoruz. Bölge müdürlüklerimizle, kamu kurumlarında bizim üzerimize düşeni elimizden geldiğince hem takipçisi hem de destekçisi oluruz" diye konuştu.

    Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Yerel seçimlerin hemen arkasında biz mecliste 5 ilçe başkanımız ile birlikte meclisten bir gün önce toplanıyoruz. Ben şunu söyleyebilirim 11 aylık bir belediye başkanı olarak: Evet zaten Korkuteli'nin siyasi tarihinde bir kültür var. Ama bu kültürü ilk defa bu dönem 5 ilçe başkanı ile biz ilkleri gerçekleştiriyoruz. Hepimiz Korkuteli'nin evladıyız, hepimiz Korkuteli için savaşıyoruz. Beşi ile söyleyebileceğim şey; hiç birisinin şahsi bir şey beklentisi yok. 25 meclis üyemizin 25'i de kendince fikrini sunuyor elimizden geldiğince bu birlik ve beraberliği sürdürmeye çalışıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow