hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de 23 Nisan coşkusu

    Korkutelide 23 Nisan coşkusu
    expand

    Korkuteli'de 23 Nisan coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama programı Korkuteli Şehitlik Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Sonrasında 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda devam eden kutlama programına Korkuteli İlçe Kaymakamı Resul Özdemir, Belediye Başkan Vekili Mustafa Kızılsert, Cumhuriyet Savcısı Ekrem Yavuz Öztop, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Emniyet Müdürü Mustafa Akbulut, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

    Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak yaptı. Tak, "Bugün milli birlik ve beraberlik duyguları ile güçlenen milli iradenin temsil edildiği gündür. TBMM'nin kuruluşunun günüdür, Türk Devleti'nin doğuşunun 102'inci yıl dönümüdür. Bize düşen görev, hem atamızın emanetine sahip çıkmak hem de gelecek nesillere aktarmaktır" dedi.

    Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından dans gösterisi, müzik dinletisi yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow