hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de annelere ziyaret

    Korkutelide annelere ziyaret
    expand

    Korkuteli'de annelere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit ve beraberindeki heyet 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit annelerini ve ilçenin en yaşlı annesini ziyaret etti.

    Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafenin ön planda tutulduğu ziyarette, Kaymakam Ömer Çimşit'e İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Emniyet Müdürü Caner Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Saliha Şahin eşlik etti. Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindekiler ziyaret ettikleri annelerin gününü kutladı.

    Heyet ilk olarak Korkuteli'ne bağlı Datköy Mahallesi'nde oturan 101 yaşındaki Şerife Öztürk ve Garipçe Mahallesi'nde oturan 100 yaşındaki Fatma Yıldız'ı ziyaret etti. Annelere çiçek veren heyet, çeşitli hediyeler verdi. Heyet Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı'nın da selamlarını iletti. Anneler de Kaymakam Çimşit ve beraberindekilere teşekkür etti.

    Kaymakam Ömer Çimşit, bu sene virüsten dolayı çok fazla dışarı çıkılamadığını ve evlere ziyarete gidilmediğini, şehitlerin ülkenin birlik ve beraberliği olduğunu belirterek, "Annelerimiz yiğitlerini, fidanlarını bu vatan için toprağa veren insanlar. Onların ellerini öpmek için geldik ama bu süreçte el öpmekten ve sarılmaktan bir müddet uzak duruyoruz. Bütün şehit annelerimizin gününü kutluyorum. Anne demek, insanlığı kuran ve ülkemizi geleceğe taşıyıp çocuklarımızı yetiştiren insanlar. Onlar hepimiz için çok değerli. Bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow