hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de bisiklet turu

    Korkutelide bisiklet turu
    expand

    Korkuteli'de bisiklet turu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde milli mücadelenin başladığı 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılı dolayısıyla 100. Yıl Şehiriçi Bisiklet Turu yapıldı.

    Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından milli mücadelenin başladığı 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen 100. Yıl Şehiriçi Bisiklet Turu, Şehitler Anıtı Meydanı'nda başladı. Yaklaşık 5.5 kilometrelik tur 100. Yıl Atatürk Stadı'nda sona erdi. Buradaki koreografi çalışmasının ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, "İlçemiz protokolünün, gençlerinin, hayırseverlerinin, STK temsilcilerinin, siyasi parti temsilcilerinin, öğrencilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların 7'den 70'e katılımıyla yaklaşık 150 bisikletliyle bir bayram havasında gerçekleşen faaliyetimizin sonunda 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda faaliyete katılan yaklaşık 100 bisikletle koreografi çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı spora yönlendirmek, hem ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını arttırmak hem de ilçemizde bisiklet branşının temellerini atmak maksadıyla farkındalık oluşturmak için bu çalışmayı gerçekleştirdik" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow