hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de denetimler sürdü

    Korkutelide denetimler sürdü
    expand

    Korkuteli'de denetimler sürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Korkuteli'nin giriş ve çıkışlarında denetim yapıldı.

    İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirilirken, Korkuteli'de de yasak nedeniyle cadde ve sokaklarda insan ve araç yoğunluğu görülmedi. Yılın her dönemi yoğun olan ilçe merkezi ve sokaklara sessizlik hakim oldu. İlçe genelinde yasağın başlamasının ardından ana cadde ve mahallelerde uygulama yapan polis ekipleri, istisna kapsamında olanlar dışındakilerin dolaşmasına izin vermedi. Fırınlardan ekmek alan ve eczanelere giden bazı vatandaşlar da alışverişlerinin ardından evlerine döndü.

    Uygulama noktasında denetim yapan ekipler, 5 saatte 4 ilin geçiş güzergâhında bulunan Korkuteli'de sadece 33 aracı denetledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yol uygulamalarının devam ettiğini belirterek, "Hem trafik ekiplerimiz hem genel hizmet personelimiz uygulama yapıyor. Şu ana kadar 33 araç geçiş yaptı. Araç trafiğinin yoğun olduğu Korkuteli-Antalya arasında istisna olan araçlar dışında kapsam dahilinde olan vatandaşımız yok" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow