hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de kan bağış kampanyası

    Korkutelide kan bağış kampanyası
    expand

    Korkuteli'de kan bağış kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Kızılay tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi. 13 Kasım'a kadar sürecek kampanyanın ilk gününde 117 ünite bağış toplandı.

    Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi yaklaşık 3.5 ay sonra geldiği Korkuteli'de kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağış otobüsüyle yapılan kampanyanın ilk gününde 117 ünite kan bağışı toplandı. Kampanyanın 13 Kasım'a kadar süreceği belirtildi.

    Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi doktoru Tamer Eser, "Korkuteli'ne her geldiğimizde halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle 3.5 aylık bir aradan sonra yoğun bir taleple karşılaştık. Akşam saatlerine kadar kan bağışına devam ettik. Korkuteli'de kan bağış kampanyasına katılım bu gelişimizde de yüzümüzü güldürdü. Gayet memnun olarak dönüyoruz" dedi.

    Sağlık problemi bulunmayan tüm vatandaşları kan vermeye davet eden Dr. Tamer Eser, "Kan grubu zor bulunan vatandaşların aynı kan grubunu taşıyan ve acil kan ihtiyacı olanlara hemen yardımcı olabilmek için kan bağışına önem verilmesini istiyoruz. Ülkesini ve insanını seven, sorumluluk sahibi herkesi gönüllü kan bağışçısı olmak için Türk Kızılayı'na kan vermeye çağırıyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow