hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de sıkı koronavirüs denetimleri

    Korkutelide sıkı koronavirüs denetimleri
    expand

    Korkuteli'de sıkı koronavirüs denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında, polis ve jandarma ekipleri tarafından ilçeye giriş ve çıkış noktalarında kontroller aralıksız sürdürüldü. İzinsiz giriş çıkış yapmak isteyenler geri döndürülürken, yapılan kontrollerde ateşi yüksek çıkan bir sürücü ise hastaneye gönderildi.

    4 ilin geçiş güzergâhında bulunan Korkuteli'de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uygulama noktalarında denetimlerini aralıksız sürdürdü. 31 kente giriş ve çıkışların yasaklanmasına yönelik uygulama kapsamında, yasağın başlamasından önce yola çıkanlar ve valilik seyahat izin belgeleri olan araçlar yapılan kontrollerden sonra geçişlerine izin verilirken, genelgede belirtilen şartları taşıyan lojistik firmalarına ait tırların da yapılan kontrollerle transit olarak şehirden geçişlerine izin verildi. Hiçbir izin belgesi olmadan şehirden çıkmak ve girmek isteyen araçlar ise kontrol noktasından geri çevrildi.

    ATEŞİ OLAN SÜRÜCÜ HASTANEYE GÖNDERİLDİ

    Polis ve jandarma ekipleri durdurdukları araçlardaki sürücü ve yolculara da koronavirüs tedbirlerine uyulması için tavsiyelerde bulunurken, sosyal mesafe konusunda uyardı. Ekipler ilçeye giriş- çıkış yapan tüm araçları da durdurarak ateş ölçerle kontrol yaptı. Ateş ölçerle yapılan denetimde yüksek ateşi olduğu görülen bir sürücü, koronavirüs taşıdığı şüphesiyle hastaneye yönlendirildi. Polis ekiplerinin çağırdığı sağlık ekipleri, ismi açıklanmayan sürücüyü Korkuteli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow