Korkuteli haberleri
Korkutelili öğretmenler futsalda birinci

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'da dört branşta yapılan Türkiye Öğretmenler Kupası'nda Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü takımı futsalda birinci oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, iyi örneklerin paylaşılması için hazırlanan Türkiye Öğretmenler Kupası müsabakaları Antalya'da da yapıldı. Dört branşta oynanan müsabakalar sonucu il birincisi olan takımlara madalyaları İl Milli Eğitim Müdür vekili Mehmet Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından verildi.
Oynanan müsabakalardan futsalda Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü takımı birinci oldu. İl birincisi olan takımlar 4-12 Kasım 2019 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan bölge birinciliği müsabakalarına katılacak.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.