hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'nde bayramlaşma

    Korkutelinde bayramlaşma
    expand

    Korkuteli'nde bayramlaşma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ'nde protokol üyeleri düzenlenen törende vatandaşlarla bayramlaştı.

    Kurban Bayramı nedeniyle Korkuteli Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakam Ömer Çimşit, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, daire müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu söyledi. Başkan İşlek, gelecek yıl 7'den 70'e herkesin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlemek istediklerini söyledi.

    Kaymakam Ömer Çimşit de "Bizler burada bir aile gibiyiz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz"

    Buradaki törenin ardından Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, Korkuteli Devlet Hastanesi'ni ve şehit ailelerini de ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow