hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'nde kan bağışı çağrısı

    Korkutelinde kan bağışı çağrısı
    expand

    Korkuteli'nde kan bağışı çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - TÜRK Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi doktoru Erkan Kaya, Kızılay kan bağışı otobüsünün 4-13 Kasım günleri arasında Korkuteli'nde konuşlanacağını belirterek, kan bağışı çağrısında bulundu.

    'Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla yola çıkan Kızılay Kan Bağışı Otobüsü, 4- 13 Kasım tarihleri arasında kan bağışı için Korkuteli Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlanacak. Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi doktoru Erkan Kaya ve kan bağışçısı kazanım uzmanı Nurcan Özkan Küçükali Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'i makamında ziyaret ederek kan bağışı çalışması için destek istedi.

    İlçede kan bağışına çağrı broşürleri dağıtan Dr. Erkan Kaya ve Nurcan Özkan Küçükali, yapılacak 1 ünite kan bağışının 3 kişinin hayatını kurtardığını, herkesin hasta ya da hasta yakını olabileceğini belirterek, kampanyaya destek beklediklerini söyledi.

    Kaymakam Ömer Çimşit de kan bağışı için resmi ve özel tüm kurumlara yazı yazarak destek olmaları için çağrıda bulunacaklarını belirtti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow