hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liseliler şehitler için yürüdü

    Liseliler şehitler için yürüdü
    expand

    Liseliler şehitler için yürüdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde lise öğrencileri okul bahçesinde Türk bayraklı yürüyüş düzenleyip, şehitler için dua etti.

    Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hain hava saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçikler için Korkuteli Mesude- Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türk bayraklarıyla okul bahçesinde yürüyüş yaptı. Okul bahçesinde saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Durmuş Özokudan eşliğinde dua etti. Daha sonra öğrenciler ellerinde büyük Türk bayraklarıyla yürüyüş yapıp, tekbir getirdi. 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan öğrenciler, yürüyüş sonunda şehit askerlerin isimlerini tek tek anons ederek, hep bir ağızdan 'Burada' diyerek haykırdı.

    Okul Müdürü Mustafa Kutlu, "Çanakkale Savaşlarında cepheye koşan liseli öğrencilerimiz var ya aynı ruh bugünkü öğrencilerimizde mevcut. Organizeyi tamamen kendileri hazırlayan Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizle gururlandık. Şehit düşen Allah dostu kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Bir ölür bin diriliriz. İşte bu gençliğimiz olduğu müddetçe milletimiz payidar kalacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow