hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

    Muhtarlara hizmet içi eğitim semineri
    expand

    Muhtarlara hizmet içi eğitim semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 31 Mart'ta seçilen mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim programı düzenlendi.
    Korkuteli'de 4541 sayılı Mahalle Muhtar ve İhtiyar Heyetlerinin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde muhtarlara yönelik hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirildi. Seminere Kaymakam Ömer Çimşit de katıldı. Mahalle muhtarlarına kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi ve mevzuattan kaynaklanan görev ve sorumlulukları anlatıldı. Muhtarlara devlet hiyerarşisinin tanıtılması, merkezi yönetim, il ve ilçe yönetimi, muhtarlık müessesesi ve organları, muhtarların görev, yetki ve sorumlulukları, muhtar bilgi sistemi (MUBİS) konuları hakkında da bilgiler verildi.
    Kaymakam Ömer Çimşit, seçimin artık bittiğini, muhtarların tüm mahalle halkını kucaklamaları gerektiğini belirterek, kaymakamlık kapısının tüm mahalle muhtarları ve halka açık olduğunu kaydetti ve muhtarlara görevlerinde başarı diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow