hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Projeler duayla açıldı

    Projeler duayla açıldı
    expand

    Projeler duayla açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Korkuteli Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası ile Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu açılışı dualarla gerçekleşti.

    Yoğun katılımın olduğu Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Açılış Töreni ve Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu açılışında konuşan Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, “15 aylık zaman diliminde projelerimizin yüzde 94'ünü tamamladık" dedi. Başkan İşlek, "İlçemizin gelişmesi için projelerimizi kazandırıyoruz. 14 projemizden 12'sini hizmete sunduk. Geriye 2 proje kaldı, onu da öteleyerek gelecek yıl yapmak için bıraktık. İstesek onu da 3 ayda tamamlardık" dedi. Konuşmaların ardından tesisin açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

    Daha sonra Evlilik Parkı Kır Düğün Salonu açılışına geçildi. Burada konuşan Başkan İşlek, "Aslında böyle bir projemiz yoktu. Pandemi sürecinde çok kişiden talep gelince harekete geçtik. Gençlerimiz parklarda evleniyor. Dediler ki haziran ayı geldi biz nasıl evleneceğiz, derken biz de ne yapabiliriz, az kaldı süre yok, hemen mimarımızı çağırarak projemizi bir gecede çizdirdik. Fen işleri personeli 2 vardiya çalışarak 13 günde tamamladık. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

    Kaymakam Ömer Çimşit ise bir proje açılışından diğer bir proje açılışına geldiklerini belirterek, "Buranın eski halini herkes biliyor. Emeği geçen Belediye Başkanımız Ömer İşlek ve ekibine teşekkür ediyoru" dedi.

    Konuşmaların ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow